Home » Blog » blog » Aanmelden e-cursus | In 10 weken klaar voor een relatie

Aanmelden e-cursus | In 10 weken klaar voor een relatie

door | 9 jan, 2017 | blog

[contact-form to=’eline@speelruimte-haptonomie.nl’ subject=’Aanmelding e-cursus in 30 dagen klaar voor een nieuwe relatie ‘][contact-field label=’Ik meld me aan voor de e-cursus | In 10 weken klaar voor een relatie’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer ‘ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Adresgegevens ‘ type=’textarea’ required=’1’/] [/contact-form]

Je gegevens worden gebruikt voor op de factuur en voor op de mailinglijst van mijn liefdesbrief.

 

Over mij

Eline Blom begeleidt gevoelige mannen en vrouwen om authentiek te zijn in liefdesrelaties. In haar blog’s schrijft ze vaak uit eigen ervaring en geeft voorbeelden en tips uit haar praktijk voor haptotherapie en relatietherapie.

Gerelateerde artikelen

Je lichaamshouding vertelt je hoe onzeker je bent

Je lichaamshouding vertelt je hoe onzeker je bent

Je lichaam is een ware bron van informatie over jezelf. Dit is wat ik veel mensen probeer mee te geven. Je lichaamshouding is een soort handboek van hoe je je voelt. Je kunt er uit opmaken hoe zelfverzekerd je in verschillende situtaties bent. Verander je houding van binnenuit dan verander je jezelf.

lees verder
Luchtiger in de liefde

Luchtiger in de liefde

De liefde nemen we soms te serieus. Wanneer dat zo is geeft je lichaam dat aan. We worden te zwaar op de hand of we krijgen het benauwd. Het angstzweet breekt ons uit of het grijpt ons naar de keel. Dat is begrijpelijk als je als single weer een teleurstelling te verwerken hebt. Of als je partner en jij maar niet uit die sleur kunnen komen.

Hoe zou het zijn als de liefde luchtiger is en je weer vrijheid voelt? Haal maar een keer adem! En zak even met je billen in de stoel waar je op zit. Zucht nog maar eens en hou je ogen dicht todat je uitgezucht bent. Of je nu single bent of een partner hebt luchtigheid helpt om een patroon te doorbreken.
Hoe? Dat ga ik je uitleggen.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin