Home » Blog » blog » Contactformulier

Contactformulier

door | 12 jun, 2015 | blog, Contact

Of bel me op 06 – 46 06 02 92

[contact-form to=’eline@speelruimte-haptonomie.nl ‘ subject=’Contactformulier ‘][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer ‘ type=’text’/][contact-field label=’Vraag’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Bedankt voor je interesse.

Met vriendelijke groet

Eline Blom

Over mij

Eline Blom begeleidt gevoelige mannen en vrouwen om authentiek te zijn in liefdesrelaties. In haar blog’s schrijft ze vaak uit eigen ervaring en geeft voorbeelden en tips uit haar praktijk voor haptotherapie en relatietherapie.

Gerelateerde artikelen

De herontdekking van langzaamheid

De herontdekking van langzaamheid

In de tijd van beweeglijkheid en snelheid is het soms lastig te voelen wat je werkelijke tempo is. Daar is vertraging voor nodig. Lees hier wat gedachten over mijn zoektocht naar mijn eigen tempo.

lees verder
Je lichaamshouding vertelt je hoe onzeker je bent

Je lichaamshouding vertelt je hoe onzeker je bent

Je lichaam is een ware bron van informatie over jezelf. Dit is wat ik veel mensen probeer mee te geven. Je lichaamshouding is een soort handboek van hoe je je voelt. Je kunt er uit opmaken hoe zelfverzekerd je in verschillende situtaties bent. Verander je houding van binnenuit dan verander je jezelf.

lees verder

0 Reacties

Tweet
Share
Share
Pin