Home » Blog » blog » Beschermd: Evaluatie e-cursus ‘In 10 weken klaar voor een relatie’

Beschermd: Evaluatie e-cursus ‘In 10 weken klaar voor een relatie’

door | 19 okt, 2015 | blog

Wachtwoordbeveiliging

Voer het wachtwoord hieronder in om deze beveiligde post te bekijken.:

Over mij

Eline Blom begeleidt gevoelige mannen en vrouwen om authentiek te zijn in liefdesrelaties. In haar blog’s schrijft ze vaak uit eigen ervaring en geeft voorbeelden en tips uit haar praktijk voor haptotherapie en relatietherapie.

Gerelateerde artikelen

5 tips voor een geslaagde date

5 tips voor een geslaagde date

Een date is al geslaagd als je jezelf bent en de ander je dus goed kan leren kennen. Wat maakt jezelf zijn tijdens een date zo lastig? Er is spanning omdat je hoopt dat dit de partner is waarop je al een tijdje wacht en omdat je niet afgewezen wilt worden. De spanning moet je op een of andere manier los zien te laten. De volgende 5 tips gaan je daarbij helpen.

lees verder
Haptotherapie

Haptotherapie

Haptotherapie maakt je bewust van je gevoel en hoe je daar verbaal en non-verbaal over communiceert. Ik werk vanuit het principe dat je lichaam – verstand – gevoel met elkaar samenhangen. Veel problemen ontstaan doordat de balans tussen deze elementen niet overeenkomt met iemands ware aard. Mensen zijn niet helemaal zichzelf als zij gevoelens niet herkennen of grotendeels op wilskracht handelen. Haptotherapie helpt mensen weer thuiskomen in zichzelf.

lees verder

Dit bericht is beschermd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord in om de reacties te bekijken.

Tweet
Share
Share
Pin